Stekte kyllingwraps
Ingredienser:
600 g kylling
1 løk
1 stor tomat (eller 2 mindre)
3 ss tacokrydder (eller en pose om du ønsker å bruke det)
2 ss tomatpuré blandet med
2 dl vann
Tacolefser
Rømme og salsa
Salat og tilbehør etter ønske
Fredagstacoen blir aldri den samme når du har testet denne oppskriften. Sprø, digge og selvfølgelig med den gode tacosmaken!
Fremgangsmåte
Kutt opp løk og tomat og stek dette til løken er blank. Tilsett kyllingen og stek i noen minutter. Ha i tacokrydder og bland godt. Når kyllingen er nesten gjennomstekt tilsetter du tomatpuré og vannblandingen og lar dette småkoke i 10-15 min. Smak til med krydder om du bruker den fra Helios.
Legg kyllingen inn i en tacolefse, strø over ost og brett sammen. Smør lefsene med olje og stek dem i panna, par minutt på hver side til de blir sprø og gylne.