Spicy laks
Ingredienser:
500-600 g laks
Ris
Agurk
Avokado
Lime
Marinade:
2 ss soyasaus
2 ss sriracha majones
1 ss sesamolje
1 ss honning
1 ts sesamfrø
Denne er meget god, kjapp og enkel å lage! En skikkelig godbit som ikke er så spicy at ungene ikke vil spise. Dere vil elske den!
Fremgangsmåte
Start med å sette på risen og bland sammen ingrediensene til marinaden. Skjær så laksen i store terninger og vend den godt inn i marinaden. La den trekke i minst 10 minutter for å få frem smakene. Mens laksen marineres, kan du kutte opp grønnsakene og ha over litt olivenolje. Stek laksen i en varm panne til den er gyllen og gjennomstekt.
Server laksen sammen med risen, grønnsakene, en raus dæss sriracha-majones, og topp det hele med sesamfrø og frisk koriander for en ekstra smakfull rett.
God middag!