Gratinert kyllinggryte

 

Ingredienser:

  • 400-500 g kylling

  • En pose spinat

  • 1 rødløk

  • 2 hvitløksfedd

  • 1 rød paprika

  • 1 gul paprika

  • 200 g mozzarella

  • En neve parmesan

  • 1 ss smør

  • 3 dl fløte

  • 1 pk snøfrisk

  • 1 egg

  • Paprikakrydder

  • Timian

  • Salt og pepper

Gratinert kylling blir som regel aldri feil. Dette ble en ny hverdagsfavoritt!

Fremgangsmåte

Krydre kylling med paprika, timian, salt og pepper. Sett ovnen på 200 grader. Kutt opp grønnsakene, og stek så kylling til nesten gjennomstekt. Ha i grønnsakene og la det steke til spinaten faller sammen. Ha i smør, fløte, ost, snøfrisk og egg. La dette småkoke i et par minutter.

Kok ønsket pasta. Ha så pastaen over i en ildfast form og hell over kyllinggryta. Topp med ost og stek i ovnen i 10–15 minutter.

Rask og god hverdagsmiddag som ALLE liker!

Forrige
Forrige

Eplekake

Neste
Neste

5 ting jeg alltid har tilgjengelig på kjøkkenet