Gratinert kyllinggryte
Ingredienser:
400-500 g kylling
En pose spinat
1 rødløk
2 hvitløksfedd
1 rød paprika
1 gul paprika
200 g mozzarella
En neve parmesan
1 ss smør
3 dl fløte
1 pk snøfrisk
1 egg
Paprikakrydder
Timian
Salt og pepper
Gratinert kylling blir som regel aldri feil. Dette ble en ny hverdagsfavoritt!
Fremgangsmåte
Krydre kylling med paprika, timian, salt og pepper. Sett ovnen på 200 grader. Kutt opp grønnsakene, og stek så kylling til nesten gjennomstekt. Ha i grønnsakene og la det steke til spinaten faller sammen. Ha i smør, fløte, ost, snøfrisk og egg. La dette småkoke i et par minutter.
Kok ønsket pasta. Ha så pastaen over i en ildfast form og hell over kyllinggryta. Topp med ost og stek i ovnen i 10–15 minutter.
Rask og god hverdagsmiddag som ALLE liker!