5 ting jeg alltid har tilgjengelig på kjøkkenet

 

Tips:

  • Olivenolje

  • Egg

  • Løk

  • Hakkede tomater

  • Havregryn

  • Ubleket bakepapir

5 ting jeg alltid har tilgjengelig på kjøkkenet + et supert byttetips!

Olivenolje – bruker det til både steking og i salater.

Egg – de kan brukes på så mange måter, og er alltid tilgjengelig for en rask og sunn rett.

Løk – gir så mye smak til nesten alt jeg lager, så det er et must.

Boks hakkede tomater – perfekt som bade til sauser, gryteretter eller når jeg trenger litt ekstra fylde i maten.

Havregryn – som er perfekt til frokost eller annen bakst.

Byttetips – Visste du at bleket bakepapir ofte inneholder klorstoffer, som kan frigjøres når du bruker det til matlaging? Disse stoffene kan overføres til maten din. Derfor er det et bedre alternativ å bruke ubleket bakepapir som ikke inneholder disse kjemikaliene. Det er like effektivt, mer miljøvennlig, og tryggere for både deg og familien din. En liten byttevane som kan gjøre en stor forskjell!

Forrige
Forrige

Gratinert kyllinggryte

Neste
Neste

Silkemyk tomatsuppe