Biff med peppersaus

 

Ingredienser:

  • 500g biffkjøtt

  • Poteter

  • 1/2 løk

  • 2 hvitløksfedd

  • 1 ts pepperkorn

  • 2 dl fløte

  • 2 dl oksekraft

  • 2 ss Worcester sause

  • Salt & pepper

  • Timian

  • Olivenolje

  • Fersk persille

  • Brokkoli

En sykt god helgefavoritt! Biff, sprøstekte poteter og en deilig saus – kan man få bedre?

Fremgangsmåte

Kok poteter til de er nesten ferdige, jeg kokte mandelpoteter i 10 minutter. Skjær de i biter og ha på olje, salt og timian. Stek i ovnen eller Airfryer til de er gylden.

Salt og pepre kjøttet og stek det. Sett kjøttet til side og la det hvile mens du lager sausen.

Sausen lager du slik: kutt løk og hvitløk og stek på panna sammen med pepperkornene. Ha i Worcester saus og la dette surre noen minutter. Ha så i fløte og kraft og la det putre til sausen begynner å tykne. Smak til med salt og evt. mer Worcester saus.

Skjær opp kjøttet, og server det slik du ønsker. Jeg likte å lage en skål med poter i bunnen, så kjøttet og sausen over, toppet med fersk persille.

Server gjerne med kokt eller stekt brokkolini eller brokkoli.

Nydelige smaker!

Forrige
Forrige

Torsk med rød pesto

Neste
Neste

One pot kyllinggryte