Bakt torsk med smør og sitron

 

Ingredienser:

  • 400-500 g torskefilet

  • 50 g smør

  • 1/2 sitron

  • 4 hvitløksfedd

  • 1 ss persille

  • 1 ss oregano

  • Potetmos

  • Brokkoli

Den beste fisken jeg har spist på lenge! Smør, hvitløk, sitron og torsk – for en kombo! Akkurat nå får du 20% på fisk hos Coop Extra. Tibudet gjelder frem til 26. januar.

Fremgangsmåte

Start med å smelte smør og finhakk hvitløk. Ha smeltet smør, hvitløk og saften av en halv sitron i en ildfast form. Ha i krydder og salt, legg fisken i formen og fordel marinaden over fisken.

Sett formen i ovnen på 190 grader i 10 minutter. I mellomtiden koker du potet og lager potetmos (bruker smør og salt i potetmosen).

Smørstek brokkoli – superenkelt, brun smør i panna, ha i brokkoli og strø over salt. Ferdig på et par minutter.

Server og nyt, dette var nydelig!

Forrige
Forrige

Fiskegrateng

Neste
Neste

Julens ostekake