Tuscan chicken

 

Ingredienser:

  • Kyllingfilet

  • Litt mel

  • 1 løk

  • 3 hvitløksfedd

  • 1/2 glass soltørkede tomater

  • 3 dl fløte

  • 2 never spinat

  • 1 dl kyllingkraft

  • 1/2 pose parmesan

  • Salt og pepper

  • Potet

The best Tuscan Chicken I ever made. Denne nydelige italienske retten smaker himmelsk! Enkel å lage og ungene de elsket den. Pluss, pluss!

Fremgangsmåte

Hakk opp løk og hvitløk. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper, og vend dem i mel. Stek de så på begge sider til du får en fin skorpe, men ikke gjennomstekte. Sett kyllingen til side og stek løk og hvitløk. Tilsett soltørkede tomater, la det putre noen minutter før du tilsetter fløte, spinat og kraft. La dette putre i 5-10 minutter før du har i halvparten av parmesan og legger kyllingen tilbake i panna. Skru ned varmen, sett på lokk og la kyllingen trekke på svak varme i 15 minutter.

Stek potetbåter og server på siden.

En magisk rett du kommer til å elske!

Forrige
Forrige

Asiatisk torsk

Neste
Neste

Chopped sandwich