Påskemuffins

 

Ingredienser:

  • 4 egg

  • 2 dl sukker

  • 3 dl mel

  • 1 ts salt

  • 2 ts kanel

  • 1 ts vaniljesukker

  • 1 ts bakepulver

  • 3,5 dl gulrot (ca 2 mellom store)

  • 1 dl soyaolje

Glasur:

  • 1 pk kremost

  • 50 g smør

  • 150 g melis

  • 1/5 ts vaniljesukker

Mammas hemmelig gulrotkakeoppskrift, nå som påskemuffins 🐣 Nå er dere heldige – disse er seriøst verdens beste! Supersaftig og rågod! Et must til påskedagene!

Fremgangsmåte

Bland sammen egg og sukker til eggedosis. Bland melet sammen med alt det andre tørre og tilsett dette i eggedosisen. Rasp gulrøtter og vend inn i røra sammen med soyaolje.

Stek dem i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Avkjøl og lag glasur av melis, smør, kremost og vaniljesukker. Jeg hadde i gul konditiorfarge for litt påskeschwung.

Du kan doble oppskriften for en langpannekake. Da stekes den på 180 grader i 35–40 minutter.

Tusen takk mamma, for at jeg får dele din hemmelige oppskrift!

Neste
Neste

Eltefri grove rundstykker