Påskemuffins
Ingredienser:
4 egg
2 dl sukker
3 dl mel
1 ts salt
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
3,5 dl gulrot (ca 2 mellom store)
1 dl soyaolje
Glasur:
1 pk kremost
50 g smør
150 g melis
1/5 ts vaniljesukker
Mammas hemmelig gulrotkakeoppskrift, nå som påskemuffins 🐣 Nå er dere heldige – disse er seriøst verdens beste! Supersaftig og rågod! Et must til påskedagene!
Fremgangsmåte
Bland sammen egg og sukker til eggedosis. Bland melet sammen med alt det andre tørre og tilsett dette i eggedosisen. Rasp gulrøtter og vend inn i røra sammen med soyaolje.
Stek dem i ovnen på 180 grader i 20 minutter. Avkjøl og lag glasur av melis, smør, kremost og vaniljesukker. Jeg hadde i gul konditiorfarge for litt påskeschwung.
Du kan doble oppskriften for en langpannekake. Da stekes den på 180 grader i 35–40 minutter.
Tusen takk mamma, for at jeg får dele din hemmelige oppskrift!