Kylling i tomatsaus

 

Ingredienser:

  • 500-600 g kyllingfilet eller bryst

  • 1 pk fersk mozzarella

  • Rosemarinkrydder

  • Paprikakrydder

  • Salt og pepper

  • 1 squash

  • Sopp

  • 1 rødløk

Tomatsaus:

  • 1 pk hakkede tomater

  • 1 dl kraft

  • 1 dl fløte

  • Basilikum (ca 2 ts)

  • Oregano (ca 2 ts)

  • Salt og pepper

Klar for den saftigste kyllingen du har smakt? Denne vil ikke skuffe deg! Bakt kylling med mozzarella i deilig kremet tomatsaus og grønnsaker.

Fremgangsmåte

Start med å skjære lommer i kyllingen, legg inn mozzarellaosten og krydre. Stek så kyllingen i panna ett par minutter på hver siden til den får en gylden skorpe. Sett kyllingen på 200 grader i 18-20 minutter. Ha på revet ost når det er 5 minutter igjen av steketiden.

Mens kyllingen er i ovnen lager du tomatsausen. Ha i alle ingrediensene og la det koke til kyllingen er ferdig. Husk å røre. Hell så tomatsausen over kyllingen når du tar den ut av ovnen. Topp med basilikum, gjerne fersk, det var jeg fri for.

Kutt opp grønnsakene og stek dem i panna til de blir møre og gylne.

Denne retten er så god at verken voksne eller barn savner potet eller pasta, men om du gjør det – sleng det på

Forrige
Forrige

Jordbærdrøm

Neste
Neste

Avokado toast