Kylling i rød pesto
Ingredienser:
Kyllingmarinade:
400-500 g kyllingfilet
3 hvitløksfedd
2 ts paprikakrydder
2 ts oregano
Salt og pepper
Saus:
4 hvitløksfedd
1 ta chiliflakes
1 ss oregano
1 ts paprikakrydder
2,5 ss rød pesto
3 dl fløte
Litt vann
Spinat
Salt og pepper
Tomatsalsa:
Tomat
Olivenolje
Rødløk
Basilikum
Salt
Sykt digg hverdagsmat! Ser og smaker fantastisk. Laget på under en halvtime. Dette var så digg!
Fremgangsmåte
La kyllingen ligge i marinaden i 15–20 min før du steker den. Kyllingen skal ikke være gjennomstekt, bare en fin skorpe.
Fres hvitløk og krydder sammen noen minutter på panna før du tilsetter pesto og fløte. La dette småkoke. Ha i spinat og så kyllingen. Skru ned platen og la det trekker i 15–20 min. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne med ris eller pasta og en enkelt tomatsalsa. God middag!