Kylling i rød pesto

 

Ingredienser:

Kyllingmarinade:

  • 400-500 g kyllingfilet

  • 3 hvitløksfedd

  • 2 ts paprikakrydder

  • 2 ts oregano

  • Salt og pepper

Saus:

  • 4 hvitløksfedd

  • 1 ta chiliflakes

  • 1 ss oregano

  • 1 ts paprikakrydder

  • 2,5 ss rød pesto

  • 3 dl fløte

  • Litt vann

  • Spinat

  • Salt og pepper

Tomatsalsa:

  • Tomat

  • Olivenolje

  • Rødløk

  • Basilikum

  • Salt

Sykt digg hverdagsmat! Ser og smaker fantastisk. Laget på under en halvtime. Dette var så digg!

Fremgangsmåte

La kyllingen ligge i marinaden i 15–20 min før du steker den. Kyllingen skal ikke være gjennomstekt, bare en fin skorpe.

Fres hvitløk og krydder sammen noen minutter på panna før du tilsetter pesto og fløte. La dette småkoke. Ha i spinat og så kyllingen. Skru ned platen og la det trekker i 15–20 min. Smak til med salt og pepper.

Server gjerne med ris eller pasta og en enkelt tomatsalsa. God middag!

Forrige
Forrige

One pot lasagne

Neste
Neste

Sandwich pizza