Frityrstekt tacotorsk

 

Ingredienser:

  • 600-700 g torsk 

  • Ønskede grønnsaker 

  • Små lefser 

  • Chili majones 

  • Rapsolje til fritering 

  • Melblanding til fisken 

Melblanding

  • 2,5 dl hvetemel

  • 2 ss tacokrydder 

  • 1 ts salt

  • 3 ts bakepulver

  • 2,5 dl vann 

Fremgangsmåte

Kutt opp fisken i strimler. Bland sammen alle ingrediensene til melblandingen. Dypp fisken i melblandingen og legg de på et fat. Varm lefser og kutt opp ønskede grønnsaker. Jeg brukte salat, agurk, tomat, rødløk og avokado.

Ha ca 5 dl rapsolje (eller annen frityrolje) i en god gryte. Varm opp oljen til ca 160 grader. Ha fisken forsiktig oppi og la de frese i oljen i ca 5-7 minutter. Legg de på et fat for avkjøling.

Lag så din egen lefse med fisk, grønnsaker og chili aioli.

Dette var enkelt, morsomt og veeeldig godt
— Therese Forn
 
Forrige
Forrige

Restemiddag

Neste
Neste

Chili Con Carne