Frityrstekt tacotorsk
Ingredienser:
600-700 g torsk
Ønskede grønnsaker
Små lefser
Chili majones
Rapsolje til fritering
Melblanding til fisken
Melblanding
2,5 dl hvetemel
2 ss tacokrydder
1 ts salt
3 ts bakepulver
2,5 dl vann
Fremgangsmåte
Kutt opp fisken i strimler. Bland sammen alle ingrediensene til melblandingen. Dypp fisken i melblandingen og legg de på et fat. Varm lefser og kutt opp ønskede grønnsaker. Jeg brukte salat, agurk, tomat, rødløk og avokado.
Ha ca 5 dl rapsolje (eller annen frityrolje) i en god gryte. Varm opp oljen til ca 160 grader. Ha fisken forsiktig oppi og la de frese i oljen i ca 5-7 minutter. Legg de på et fat for avkjøling.
Lag så din egen lefse med fisk, grønnsaker og chili aioli.
“Dette var enkelt, morsomt og veeeldig godt”