Chili Con Carne

 

Ingredienser:

  • 1 paprika 

  • 1 løk 

  • 1/2 chili 

  • 3 hvitløksfedd 

  • 1 karbonadedeig 

  • 1 pk bønner 

  • 1 pk hermetiske cherry tomater (disse er de beste å bruke, synes jeg) 

Krydder:
Her smaker jeg alltid til, men ca. 

  • 1 ts spisskummen 

  • 2 ts paprikakrydder 

  • 1/2 ts chilikrydder 

  • 1/2 ts oregano 

Fremgangsmåte

Kutt opp løk, paprika, chili og hvitløk. Fres dette i noen minutter. Ha i karbonadedeig. Skyll og ha i bønner. Tilsett så hermetiske tomater og krydder.  

La alt småkoke i 15-20 min. 

Serveres med avokado, rømme, chips og koriander.

ungene spiste og spiste.. og spiste
— Therese Forn
 
Forrige
Forrige

Frityrstekt tacotorsk