Coop Nordland

Betalingsløsninger

Coopay
Enkel og smart betaling med Coopay! 
Aktiver Coopay i medlemsappen og betal med telefonen. Da får du medlemsfordeler, kuponger/rabatter, kjøpeutbytte, betaling og kvitteringer samlet på ett sted. Last ned medlemsappen her: coop.no/medlem/medlemsfordeler/coopay/

 


Coop bedriftskunde
Alt til bedriften i ett kort! 
Med Coop bedriftskort får din bedrift bedre kontroll og styring på alle innkjøp. Hvert kort tilknyttet kontoen over alle transaksjoner finner du på Min Side, samt på fakturaen. Kortet kan benyttes i alle Coops butikker og varehus, samt på Circle K og Best besinstasjoner. Bedrifter og lag/foreninger kan søke om kreditt i Coop på coopbedrift.no


Det gis i utgangspunktet ikke kreditt/faktura til privatpersoner. Unntak kan innvilges hvis person ikke kommer seg i butikken på egen hånd.

 Coop Mastercard
Coop Mastercard er et kombinert medlems- og betalingskort utviklet av Coop og Entercard. Med Coop Mastercard er du sikret det kjøpeutbytte du har krav på som medlem, og det gir tilgang til en rekke Entercard-tjenester. For å søke om Coop Mastercard må du være medlem i Coop. 

- Medlems og betalingskort i ett
- Kjøpeutbytte + 1% på alt du handler i Coop, og 0,5% på alt du handler alle andre steder i hele verden. (Det er ikke bonusopptjening hos konkurrerende dagligvare- eller byggbutikker til Coop i Norge. Du får medlemsbonus opptil maks bonus kr 2500 pr. år.)
- Medlemsrabatter hos samarbeidspartnere som ved ordinært medlemskort
- Velg din egen PIN
- Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
- Mulighet til å velge opptil syv tilleggsforsikringer til kr 90 pr. stk pr.år

Les mer og søk om kortet her: www.entercard.no/produkter/coop-mastercard/

 


 

 

Har du noen spørsmål? 
Ta kontakt med din lokale Coop butikk.