Asiatisk torsk

 

Ingredienser:

  • 4 fileter torsk

  • 4 cm ingefær

  • 2 hvitløksfedd

  • 3 ss smør

  • 2 ss soyasaus

  • 2 ss brunt sukker

  • Ris

  • Koriander

  • Lime

  • Gulrot

Asiatisk torsk var deilig! En ny vri på torsk var digg å få i hus. Så enkel, få ingredienser, sunn og masse smak.

Fremgangsmåte

Hakk opp ingefær og hvitløk. Smelt smør, tilsett soyasaus og brunt sukker. La det koke opp. Rør inn ingefær og hvitløk. La det koke i 5-10 min på svak varme. Hell litt i en ildfastform, legg i torskefiletene og hell over resten. Sett i ovnen på 200 grader i 20 min.

Kok ris og skjær opp gulrot (Gjerne også selleri og mango. Det glemte jeg, skal prøve neste gang.)

Ha over koriander og lime, server og nyt!

Forrige
Forrige

Spaghetti bolognese

Neste
Neste

Tuscan chicken