Brokkolisalat

 

Ingredienser:

  • 1 stor brokkoli

  • 1 pakke bacon

  • 1/2 rødløk

  • 1 neve spinat (opphakket)

  • Granateple

  • Pinjekjerner

Dressing:

  • 1 beger rømme

  • 1/2 pakke majones

  • Saften av en halv sitron

  • Salt og pepper

Brokkolisalat med spinat og granateple – et supert tilbehør til grilling eller til tapasbordet

Fremgangsmåte

Kutt opp brokkoli, rødløk og spinat, og ha det i en skål. Lag så dressingen og bland den sammen med de oppkuttede grønnsakene. Stek baconet til det er sprøtt. Legg så bacon, granateple og pinjekjerne over brokkoliblandingen. 

Kan oppbevares i kjøleskapet i 2-3 dager. 

Forrige
Forrige

Vannmelonsalat

Neste
Neste

Jordbærdrøm