Coop Nordland

Vårlyst 2017

Image


11. - 14 mai går handelsnæringen sammen om å skape ei opplevelseshelg i Bodø. Vi feirer at årets lyseste tid endelig er på vei, og byr på en rekke spennende opplevelser! Torsdag til lørdag settes det opp GRATIS shuttelbuss mellom City Nord og Bodø Sentrum. Det blir også GRATIS parkering på Stormyra og i Bodø Sentrum.😊Vårlystmenyen slippes før 1. mai. Velkommen til Bodø!

 

Det er etablert et samarbeidsprosjekt på tvers av bransjer og beliggenhet, der målet er å skape mer handel i hele byen. I et lengre perspektiv ser vi dette som starten på en årlig begivenhet og et viktig steg mot målsettingen om å plassere Bodø på kartet som den mest attraktive handelsbyen i Nord-Norge.

 

– Handel skal stå i sentrum av prosjektet, og det legges opp til særlig gode tilbud alle disse dagene. Videre blir det kjørt felles nattåpent den 11. mai på Stormyra og i sentrum.

 

I tillegg til handel, presenteres en rekke spennende tilbud innenfor kultur, restaurant, opplevelser, reiseliv og overnatting. Aktører fra disse bransjene er derfor invitert inn i prosjektet.

Det legges opp til omfattende markedsføring av Handelsdagene, der målgruppen er kunder i Salten, Helgeland, Lofoten og Ofoten.