Coop Nordland

Sto i kø før nybutikken åpnet

Image

Kundene sto i kø for åpningen av Coop Extra på Melbu åpnet tirsdag. De fikk se en helt ny butikk. – Og enda har vi bare hatt stengt én dag under ombygginga, sier en stolt butikksjef Brynhild Rengård.

 

Hun fikk mange varme hilsener fra blide kunder tirsdag formiddag, etter at den gule Prix-butikken ved fergekaia på Melbu var formet om til en rød Extra-forretning.

– Folk sto utenfor og venta da vi åpnet. Men det er jo sånn det skal være på ei nyåpning, smiler butikksjefen.

– Vareutvalget er den store forskjellen fra Prix-butikken. Det er mye større – i alle varegrupper, enten det er tørrvarer, kjøl, frys eller frykt. Og så har vi en helt egen faghandel som vi ikke har hatt i det hele tatt, med alt fra skrivesaker til undertøy, forteller hun.

– Kjempeflott! Det kan ikke sammenlignes med den gamle butikken, bortsett fra betjeninga, da. Det er jo den samme gode, smiler kunde Anne Lise Rønning etter en kikk og første handel.

– All ære til dem som har klart å jobbe under hele omlegginga, legger hun til.

Butikken har bare vært stengt én dag før nyåpninga.

– Alt er flyttet på. Alle kjøledisker er nye. Det er egentlig bare skallet igjen, men vi har fått det til. Vi har jo hatt det så artig under arbeidet. Det er fantastiske ansatte, sier Brynhild Rengård.

Enda var de ferdig med alt allerede mandag kveld.

– Vi var faktisk ferdig klokka ni. Da gikk jeg heim, smiler butikksjefen.

Nå forventer hun mellom 15 og 20 prosent økt omsetning, til tross for stor konkurranse i dagligvarebransjen på Melbu.

– Men konkurranse er sunt. Da må vi skjerpe oss, alle sammen. Men nå konkurrerer vi mer på lik linje. Det er en sterk kjede, som er flink til å følge opp. Og så er det jo dette lavprisbutikken med det største vareutvalget, tilføyer butikksjef Brynhild Rengård.


Se artikkelen her.