Coop Nordland

ShopExpress på Coop Obs!

Image

 

Ingen køer. Ingen overraskelser i kassa.


Torsdag 13.januar startet Coop Obs! Hypermarked på City Nord selvscanning av varer. Dette er den første butikken i Nord-Norge som har et slikt tilbud.

 

ShopExpress er kort og godt en enklere og raskere måte å handle på!
 

Ideén med Coop ShopExpress er enkel:
Den skal gjøre de daglige innkjøp raskere, enklere og mer effektive. Man slipper å stå i lange kassakøer og ta varene ut av handlekurven, bare for å få dem scannet av betjeningen, for så å måtte pakke dem ned igjen. I stedet får man med seg en «hjelper» på handleturen - en håndscanner. Med den registrerer kundene selv varene mens de går og handler. Dermed har man hele tiden nøyaktig kontroll med hvor mye man har handlet for. Og siden varene allerede er registrert, trenger man ikke å ta varene ut igjen - før kunden kommer hjem. Enklere kan det neppe gjøres.

 

Coop ShopExpress er en enklere og raskere måte å handle på, og kan tas i bruk når det passer kunden. Det eneste vi krever er at man er medlem i Coop, over 18 år og at man mottar en kort opplæring før en begynner å bruke Coop ShopExpress. Så fort kunden er blitt registrert og har fått en demonstrasjon av hvordan Coop ShopExpress fungerer, kan han dra medlemskortet sitt i Coop ShopExpress-innsjekkingen og starte den nye og enkle handlerunden. Ved spørsmål, er kunden alltid velkommen i Kundesenteret eller i Coop ShopExpress kassene. Man kan også spørre betjeningen dersom det er noe man lurer på under handlerunden.

 

ShopExpress kunder vil også nyte godt av spesielle tilbud bare for dem. De første dagene er det lettmelk, brød og noen faghandelsartikler som selges med redusert pris til de som handler med ShopExpress.

 

Image

Scannerne står oppstilt ved inngangen til Hypermarkedet

 

Image

De første dagene vil man kunne få informasjon og registrere seg som ShopExpress-kunde ved inngangen til Hypermarkedet. Senere må dette gjøres i Kundesenteret. Registreringen tar bare noen sekunder, og så kan man sette i gang å handle med ShopExpress.

 

Image

Midt i kassarekka finner man ShopExpress-stasjonen. Her scanner man medlemskortet, setter scanneren fra seg, og drar bankkortet, så er varene betalt og man er ferdig med handlerunden. Enkelt og greit.