Coop Nordland

Reåpning av Coop Marked Engavågen

Image

 

Ønsket velkommen til ”ny butikken”

 

Coop Marked Engavågen har de siste månedene gjennomgått en betydelig modernisering, og torsdag 4. mars kunne stolte ansatte invitere kundene til en ny og topp moderne butikk. Da ble re- åpningen feiret med mange gode tilbud i hele butikken, samt gratis kaffe, kake og roser til alle.

 

Det var et skrikende behov for å oppgradere butikken, og nå fremstår den som helt ny. Utvendig har butikken fått nye skilt og ny dekor, men det er innvendig den største forvandlingen har skjedd. Her er det ikke spart på noe; nye reoler, nye kjøledisker og nye frysebokser - alt er med andre ord nytt og topp moderne. I tilegg er det montert dører og lokk på alt av kjøl og frys. Dette gir en stor miljømessig gevinst, samt at kvaliteten på varene blir bedre. Totalt har oppgraderingen kostet i overkant av 2 millioner kroner.

 

Både kunder og ansatte er strålende fornøyde med resultatet, for ”ny butikken” gjør livet lettere både for de som skal handle og de som skal arbeide i butikken. Alt ligger med andre ord til rette for en flott framtid for Coop Marked Engavågen.

 

PS. Butikken har samtidig utvidet åpningstidene til 9–20 (18).

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

Drifts og organisasjonssjef Åke Stifjell serverer kake på åpningsdagen