Coop Nordland

Prix Saltstraumen vant årets butikk!

Image

 

Den aller gjeveste prisen gikk til Coop Prix Saltstraumen, som vant prisen som Årets Butikk - som tildeles den butikken med best nøkkeltall for 2016. Kriteriene butikkene blir vurdert på, er omsetning, bruttofortjeneste, kostnader og kundetilfredshet.
 

Driftsleder Hallvard Stensland tok imot prisen på vegne av butikksjef Terje Hansen.

- Turistsesongen er i gang for fullt, og det er mye å gjøre for de ansatte ved Coop Prix Saltstraumen, sier Stensland.

- Butikksjef Terje Hansen prioriterer derfor å være hjemme og jobbe, og er dessverre ikke her for å ta imot prisen for Årets Butikk.
 

Fortjent

- Prix Saltstraumen har hatt en eventyrlig utvikling de siste årene, sier administrerende direktør i Coop Nordland Lars Arve Jakobsen.

- Dette en bekreftelse på at satsning på butikker i distriktet er viktig. De ansatte i Saltstraumen representerer Coop Nordland på aller beste måte. Tittelen som årets butikk er en høythengende pris, så dette er vi veldig stolte av, fortsetter han.
 

Hallvard Stensland er svært stolt over den jobben som gjøres av butikksjef Terje Hansen og de ansatte ved Coop Prix Saltstraumen.

- Terje Hansen og de ansatte ved Coop Prix Saltstraumen gjør en helt enorm innsats for butikken og kundene våre. Etter å ha blitt  omprofilert fra Coop Marked noen år tilbake har pilen bare vist en vei, og det er oppover. Det er derfor veldig fortjent å bli kåret til Årets Butikk her i kveld, sier han.

– Det er mange butikker som gjør det bra, og da er det ekstra stort å vinne en pris som denne. Coop Prix Saltstraumen har gjort det svært bra det siste året, og kan blant annet vise til en omsetningsvekst på over 10 % fra 2015 til 2016, sier Tron Kvist, kjededirektør i Coop Prix.


Coop Prix Helliberget og Coop Prix Myre ble nominert til årets butikk under 30 mill, mens Coop Prix Løpsmarka ble nominert til årets butikk over 30 mill.