Coop Nordland

Obs BYGG kåret til årets butikk av Prisjakt!


​​

Image


Prisjakt.no er en tjeneste der man til enhver tid kan finne billigste pris i ulike nettbutikker. 

Brukerne av tjenesten har over tid kunne stemme over sine favoritter, og Obs BYGG gikk helt til topps i kategorien for Byggprodukter - for andre år på rad! 

 
Man kan dermed si at Obs BYGG faller godt i smak hos prisbevisste kunder. 
- Vi i Obs BYGG er både stolte og glade for å bli kåret til årets nettbutikk i kategorien byggevarer av Prisjakt.no sine egne brukere. Dette tar vi som en hyggelig bekreftelse, fra erfarne brukere, på at et tydelig fokus om å skape gode kundeopplevelser både på nett og i fysisk butikk blir lagt merke til, sier Espen Braaten, Kjededirektør for Obs BYGG. ​


Å vinne handler ikke bare om pris, men vel så mye om utvalg, logistikk, rask levering, god kundebehandling, betalingsløsninger og pålitelighet, sier Daglig leder i Prisjakt, Are Vittersø.

Braaten forteller at seieren betyr mye for alle som jobber i hele verdikjeden, og at den speiler målene Obs BYGG setter seg.


– Dette tar vi som en hyggelig bekreftelse fra erfarne brukere. Det er tydelig at vårt fokus om å skape gode kundeopplevelser både på nett og i fysisk butikk blir lagt merke til, sier Espen Braaten, kjededirektør for Obs BYGG.
 

Coop Nordland har Obs BYGG butikker på Fauske, Sortland og i Bodø.Image
Fornøyd butikksjef hos Obs BYGG Bodø, Bjørn Tore Aas.