Coop Nordland

Obs Bygg er fortsatt billigst

 Image

Er det én ting som er viktig for Obs Bygg, så er det å være den desidert rimeligste byggevarekjeden i landet. 

Du som kunde skal være garantert den laveste prisen i markedet gjennom vårt prisløfte – og nok en gang kommer Obs Bygg godt ut sammenlignet med konkurrentene:  

I en ny prisundersøkelse fra VG kommer Obs Bygg ut på topp. 

Image 

Summering av de tre kategoriene spiker og skruer, verktøy og byggevarer og trelast viser nemlig at Obs Bygg er klart billigst i VGs prisundersøkelse.


Den billigste kjeden totalt

– Som Norges største lavpris byggevarekjede skal Obs Bygg være billigst. VGs Byggevarebørs og andre prisundersøkelser i media har tidligere dokumentert at vi har levert på vårt prisløfte. Det er derfor veldig hyggelig at også denne undersøkelsen viser at Obs Bygg er den billigste kjeden totalt, sier Josef Gimsøy, kjededirektør i Obs Bygg.  

 

VGs Byggevarebørs avdekket noen få varer hos oss som ikke hadde den laveste prisen på markedet. Dette har Obs Bygg allerede tatt konsekvensen av:   

–  Vi jobber knallhardt hver dag for å være billigst og justerer våre priser fortløpende når vi ser at prisene i markedet endrer seg. Vi har allerede justert prisene på de produktene som er identiske i undersøkelsen, opplyser Gimsøy.

Med vårt prisløfte er du nemlig uansett sikret den laveste prisen i markedet:

Vår prispatrulje undersøker konkurrentenes priser ukentlig, og vi setter alltid ned prisene våre om vi oppdager at andre har lavere pris på en vare.  Vi setter også ned prisene dersom du som kunde hjelper oss å avdekke for høye priser.