Coop Nordland

Obs BYGG billigst ut i VGs pristest!

Våre oppdaterte og sultne prisjegere jobber hele tiden for å gi deg som kunde hos Obs BYGG de billigste byggevarene.

Dette underbygges av vårt populære prisløfte. Finner du et identisk produkt til lavere pris noe annet sted, refunderer vi forskjellen – så enkelt er det!


Best i test – igjen!

Dette er ikke den første gangen Obs BYGG kommer best ut i en pristest eller sammenligning. Både TV2 Hjelper deg og VG har kåret oss til den billigste på byggevarer, og sammenligningstjenesten Prisjakt.no kåret Obs BYGG til Norges beste nettbutikk innen byggevarer!

Igjen er det altså Obs BYGG som kommer best ut i pristesten i Norges største avis, VG. Det får kjededirektør Espen Braaten til å trekke godt på smilebåndene:

- Det er herlig å se at vi nok en gang er den billigste byggevarekjeden totalt sett! Og det med god margin ned til andreplassen. Det viser at vi leverer på det vi lover – nemlig å være best på pris, sier Braaten.
Image
Obs Bygg er vinner av VG sin prissjekk på byggevarer for 4. gang og er hele 7,2% billigere enn nærmeste konkurrent.

Fornøyde kunder

Én ting er å ha de laveste prisene – en annen er å ha fornøyde kunder. I Norsk Kundebarometers undersøkelse for 2019 kommer det frem at Obs BYGG har de mest fornøyde kundene i byggevarebransjen

- Våre kunder er de mest fornøyde både når det gjelder tilfredshet og lojalitet.

Espen Braaten, kjededirektør

Dette skyldes ikke bare de laveste prisene i bransjen, men også fokuset våre ansatte har på at å tilby den beste handleopplevelsen for kundene og medlemmene våre, sier Braaten.

- De gode resultatene i VGs pristest og i Norsk Kundebarometer gir oss god selvtillit, samt en god pekepinn på at vi gjør noe riktig. Samtidig gir det oss energi til å bli enda bedre, og med det fortsette å være Norges beste byggevarekjede, avslutter Braaten.


Artikkel hentet fra Obs Bygg.no