Coop Nordland

Obs Bodø er vinner av prisen for Årets varehus 2021!

Denne uken var ansatte fra alle landets Obs-varehus samlet på Kløfta utenfor Oslo. Under den årlige festmiddagen ble det klart at Obs Bodø stakk av med den gjeve prisen Årets varehus 2021, i sterk konkurranse med 30 andre Obs-varehus. Obs Bodø vinner på bakgrunn av en rekke målte kriterier som svært gode omsetningstall, fornøyde kunder og fantastiske ansatte.

 

 

Etter to år med digitale møter var det endelig mulig å samle store deler av Obs-kjeden til sosialisering, faglig utvikling, leverandørmesser og utdeling av priser. De to dagene ble avholdt på hotellet Lily, en halvtimes kjøring fra Oslo. Tradisjon tro var samlingens store finale den årlige kåringen av regionsvinnere, og til slutt Årets varehus. Det var en stolt varehussjef som tok imot prisen på vegne av alle sine medarbeidere på Obs Bodø.

 

- Prisen for Årets varehus er en stor annerkjennelse for alle oss som jobber på varehuset i Bodø. Vi hadde naturligvis et håp om at det var vi som skulle stikke av gårde med førsteplassen, men likevel kom dette som en svært hyggelig nyhet, sier varehussjef Thor Christian Larsen.

 

Larsen trekker frem sine ansatte og kundene når han skal forklare hvordan de har kommet seg helt til toppen av listen over kjedens 31 varehus.

 

- Våre kunder, som også er våre medeiere, har utvilsomt en stor del av denne æren. Vi har en stor gruppe av lojale kunder som hele tiden utfordrer oss til å levere på vårt aller beste. Denne prisen deler vi gledelig med kundene. I tillegg må jeg få nevne de fantastiske ansatte vi har i Bodø. Det er ingen tvil om at hele kjeden er drevet frem av svært dyktige ansatte, men som varehussjef i Bodø må jeg få lov å si at det er noe helt spesielt med gjengen min! Med seg på scenen hadde Larsen med seg en fornøyd delegasjon fra varehuset i Bodø. Prisen ble overrakt av kjededirektør, Lars Tendal, og Tore Westrum, Leder for kontinuerlig forbedring i Obs.

 

- Gjengen fra Bodø har virkelig imponert og det under år to av pandemien som bød på en rekke utfordringer for alle som jobbet i fysiske butikker. Likevel har Obs Bodø levert knallgode resultater på alt fra omsetning og resultat, til målinger av kundetilfredshet og medarbeiderundersøkelser. Prisen for Årets varehus 2021 har de virkelig gjort seg fortjent til, sier kjededirektør Tendal.