Coop Nordland

Nyåpning Obs Bygg Fauske!

 

Endelig åpnet Obs BYGG Fauske

Onsdag 28.04 åpnet Obs BYGG Fauske dørene til oppgradert/nytt varehus med egen drive-in for kundene.

- Byggearbeidet har foregått i 8 mnd, og vi er veldig glade for å endelig åpne, sier Mats Holstad varehussjef hos Obs BYGG Fauske.

Obs BYGG Fauske er lokalisert i Fauske Handelspark, og varehuset er 4000 kvadratmeter.

 

- Selve varehuset er på 4000 kvadratmeter, mens vi har bygget en drive-in på 2500kvadratmeter der kundene kan bruke bil og tilhenger som handlevogn. Kundene kan kjøre inn i varehuset, laste på det de skal ha og kjøre til kassen. Drive in-konseptet gjør helt klart handelen enklere når du slipper å slepe med deg plankene ut til parkeringsplassen. For de som ikke skal handle tunge byggevarer, er det gratis parkeringsplasser utenfor varehuset, forklarer Holstad.

 

Varehussjefen gleder seg til å ta fatt på jobben sammen med sine kollegaer!

 

- Jeg har med meg dyktige medarbeidere og som alle var klare da det braket løs kl 07.00 onsdag morgen. Obs BYGG er størst på lavpris byggevarer, og hos oss vil kundene finne alt de trenger enten det er snakk om hus eller hage, store eller små byggeprosjekt, sier han.

 

Obs BYGG Fauske blir Coop Nordland sitt tredje Obs BYGG-varehus.


Foto: Intern Coop Nordland SA. Adm.dir Lars Arve Jakobsen, varehussjef Mats Holstad sammen med trelastleder Daniel Hammerø er fornøyde med nyåpningen.