Coop Nordland

Nå kan du scanne varene med mobilen hos Obs City Nord!

 

Etter halvannet år med utvikling og testing, kan endelig Coops kunder bruke mobilen til å scanne og betale for varene mens de handler i Obs-varehusene.

Coop er dermed den første norske dagligvareaktør som tilbyr kundene å scanne varer med mobilen. Hos Obs City Nord gleder varehussjefen seg til å lansere løsningen for kundene. 

– Vi er stolte over å endelig kunne tilby våre kunder, som også er våre medeiere, muligheten til å gjøre handle- og betalingsopplevelsen enda enklere, sier Thor Christian Larsen, varehussjef i Obs City Nord.

Sammen med IT-selskapet Datema har Coop brukt halvannet år på utvikling og brukertesting, der Coops egne ansatte på Obs Haugenstua i Oslo har vært brukere av løsningen siden i fjor høst. Nå er den klar for å lanseres i Obs City Nord og alle de øvrige Obs-varehusene i landet.

Helt konkret går løsningen ut på at kundene, mens de går rundt i butikken, kan bruke sin egen mobiltelefon til å scanne varene de ønsker å kjøpe, for deretter å putte de rett ned i medbragt veske eller handlenett. Når alle varene man ønsker å kjøpe er scannet, betaler man varene i kassen eller ved hjelp av Coops mobilbetaling Coopay.

- Kundene våre setter stadig større krav til sømløse kundeopplevelser i butikk. Shop Express, selvbetjente kasser og nå muligheten for å scanne varer med mobil, gjør at kundene vil kunne få en smidigere handleopplevelse med mindre kø, sier Larsen.

For å kunne scanne varer med mobilen må appen ShopExpress lastes ned i Apple Store eller Google Play.

 

Bilde