Coop Nordland

Månedens medarbeider November

Image


Månedens medarbeider i Coop Nordland for november er Jan David fra Extra Fauske!
- Jan David er både arbeidsom, effektiv og en person kollegaene ser opp til. I tillegg har han tatt et ekstra ansvar for de som er ny i landet. Gratulerer med den gjeve prisen!

Les niminasjonen fra butikksjef Hans Christian Fjærvoll her:
Jan David er en alenefar fra Afghanistan med 3 barn, 2 gutter og ei jente. Siden han kom til oss på Extra Fauske har han jobbet seg opp og fram og er nå en av nøkkelpersonene i butikken med ansvar for meieri og mye mer.
Jan David gjør det lille ekstra for Coop Nordland, han er en pådriver på sosiale medier for butikken. Han har også et utrolig talent for å se hva som må gjøres i butikken, dette kombinert med at han er arbeidsom og effektiv gjør at han er en ressurperson og en vi ser opp til.
Han er nok den som gjør mest for at folk skal trives på arbeidsplassen, han prater varmt om alle og oppmuntrer nye ansatte til å lære så mye som mulig så fort som mulig.
Ikke minst har han tatt et ekstra ansvar for de som er ny i landet og har lært de ikke bare hvordan det norske arbeidslivet fungerer men også hvordan man skal forstå den norske kulturen. Virkelig en god medarbeider.