Coop Nordland

Månedens medarbeider juli

 Image


Vinneren av månedens medarbeider for juli ble Tobias Hjortdahl hos Coop Obs Bodø! Vi gratulerer så mye med velfortjent seier og ønsker deg lykke til i militæret!
!!!!

Tobias ble nominert av tre ulike kolleger:
 

"Vi e nok flere som vil nominere våre kjære Tobias Hjortdahl som jobber på Coop Obs i Bodø:smile: En så trivelig, serviceminded og gjennomsyra snill person skal mann leit leeeeenge etter! Tobias e helt unik på service! Elska av både unge og gamle kunda (og ansatte forsåvidt). Har aldri sett ei surleppe på han, si ALLTID JA! Ingenting e et problem, han stille opp, smile fra øre til øre dagen lang! E den desidert beste på å hils! Hilse på alle flere ganga iløpet av dagen. Vi e så ufattelig gla i han å vi e supermissunnelig på forsvaret som e så heldig som får Tobias fra august! Vi skulle absolutt hatt han for bestandig! Skulle gjerne ha nominert han hver eneste måned! Du fortjener virkelig denne Tobias!! Mvh Iren Mørk Nilsen"


"Tobias Hjortdahl fikk 3 "wow" av 3 mulige på forrige servicemåling og det er så sinnsykt fortjent. Han er det blideste mennesket som finnes og sinnsykt dyktig. Han skal det godt gjøres å noensinne kunne erstatte. Mvh Jan Lennart Bjørnøy"


"Løytnant Wow nomineres av nærmeste overordnede offiser også. Selvsagt, selv om jeg ikke har gitt opp håpet på at Garden ikke finner han skikket. Mvh Thomas Jensen Horn"