Coop Nordland

Månedens medarbeider desember

Image

Wenche er en kollega, medarbeider og venn som alle skulle hatt. Hun har stilt opp på arbeidsplassen sin med en veldig kreativitet og er en humørspreder, støttespiller og et arbeidsjern!


Les nominasjonen her:
Jeg vil nominere Wenche Mikkelborg til månedens medarbeider. Et navn som mange nå kjenner til etter rimelig god fartstid i Coop. Rett og slett for hun er en kollega, medarbeider og venn som alle skulle ha hatt. Dette er en person som tar vare på alle sine medarbeidere, men som heller ikke går rundt grøten om noe er feil, og gir deg klar beskjed om det. En humørspreder, en støttespiller, et arbeidsjern.
Hun har stilt opp på arbeidsplassen sin med en veldig kreativitet og evne til å lese butikken, bygge torg og motivere medarbeidere til å bygge brutto. Utfordre sjefen sin til nytenkning, og dele sin kunnskap om sesonger, ikke bare årets obligatoriske sesonger, men også våre lokale sesonger.

 

Jeg ble informert at begge puljene vi hadde på salg og service kurset nå i høst tok frem Wenche som en super medarbeider. Humørspreder, etterspurt av kunder og kunnskapsrik er noen av stikkordene som ble gitt. Så jeg anser denne nominasjonen ikke bare er fra meg personlig, men fra hele gjengen og teamet på Prix Saltstraumen.

 

Nominert av: Terje Hansen og teamet på Prix Saltstraumen