Coop Nordland

Julestjerne til Coop Prix Melbu

Image

Glade: Det var en glad og overrasket gjeng som fikk dagens julestjerne fra Vesterålens Avis i går formiddag. Fra venstre: Yngve Grøm Steinum, Stein Viggo Selander, Roger Celius, Karin Stabell Johansen og Frøydis Kristiansen.

 

Foto: Jan Roger Olsen Tekst: Arild Johannessen

 

En veldig hyggelig overraskelse. Det sa Roger Celius, som er butikksjef på Coop Prix Melbu, da han på vegne av de ansatte i går tok imot lokalavisa Vesterålens Avis sin daglige julestjerne.

 

For ei tid tilbake fikk Vesterålens Avis en oppfordring fra ei dame på Melbu. Hun mente de ansatte i Coop Prix fortjente én av julestjernene som avisa hver dag deler ut etter tips fra leserne. I begrunnelsen skriver hun:
- De er alltid blide, hyggelige og hjelpsomme, og slår av en prat når du kommer. Selv om det er travle dager nå før jul, har Celius og medarbeiderne hans tid til å slå av en prat.

 

Roger Celius innrømmer at det er nettopp i dagene nå før jul det er aller mest hektisk. Selv med økt konkurranse av en ny Rema-butikk, har han og medarbeiderne hans hendene fulle. Han er optimistisk på Coop Prix’ vegne.
- Vi merker jo konkurransen, men det er bare en spore til å skjerpe seg. Omsetningen er bra, den. Noe har den gått ned, men ikke så mye at det bærer galt av sted. Folk begynner i tillegg å komme tilbake etter at nyhetens interesse for Rema er i ferd med å dabbe av, sier han.