Coop Nordland

Jubileumsmarkering i Coop Nordland

Image

Coop Nordland har i mange år hatt en tradisjon for å hedre ansatte med lang fartstid i virksomheten. De som har bidratt i så mange år for samme arbeidsgiver fortjener heder, og Coop Nordland er stolte av å ha så mange ansatte som velger å være med oss over så lang tid.

20.oktober samlet vi derfor en del ansatte som har arbeidet lenge i Coop Nordland (tidligere Coop Sambo og Coop Fauske) for å hedre innsatsen deres. Av 15 inviterte hadde 4 arbeidet over 40 år i bedriften og fikk utdelt Norges Vel medalje for lang og tro tjeneste. 11 av disse ansatte  i 25 år, og fikk et gavekort som takk for innsatsen.

 

Det ble en hyggelig kveld på Skagen Hotell, og på menyen sto koldtbord/ tapas og til dessert ble det servert hjemmelaget karamellpudding med konjakksaus.

Image
Disse fikk Medaljen for lang og tro tjeneste (fra venstre): Bodil Stifjell, Tore Lyngved, Åge Moen og Trond Angelsen (foran).

Image
Ansatte med 25 års fartstid (fra venstre bak): Anne Grethe Nordgård, Lillian Olsen, Åse Hanssen, Gretha Hanssen, Heidi Teigen, Inger Arntzen, Marit Dahlmo, (fra venstre foran) Tove Evjen, Ranveig Andresen, Inger Marit Steen, Oddny Odinsen.