Coop Nordland

Hjemlevering av varer

 

Er du forhindret i å handle varer selv grunnet karantene, isolasjon eller økt risiko ved smitte av Covid-19? Coop Nordland ønsker å hjelpe og vi tilbyr gratis hjemlevering av varer!

 

Vennligst send inn din bestilling på e-post til din lokalbutikk. E-postadressen til butikken finner du her!

Hjemlevering av varer gjelder kun i våre dagligvarebutikker.

 

Butikken har dessverre ikke anledning til å motta bestillinger på telefon. Bestillinger gjort før kl 12.00, kan forventes levert innen kl 12.00 neste virkedag. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene dine så snart som mulig.

 

Vær så konkret som mulig i din bestilling, gjerne med merkevarenavn, størrelse på produkt, for eksempel «Tine melk 1l» eller «Tine melk 1,75 l.» 

Dersom ikke annet er oppgitt kan butikken finne en erstatter dersom ditt ønskede produkt mangler. For eksempel dersom det mangler «Sopps spagetti», kan vi levere «Coop spagetti». 

 

Eksempel på bestilling.

 

Vi kan dessverre ikke levere tobakk, alkohol, eller medisiner.

 

Husk å tilføy ditt navn, adresse og telefonnummer, samt ditt medlemsnummer dersom du ønsker å registrere kjøpet ditt. Betaling med Vipps eller Coopay 

 

Vi ønsker å ivareta sikkerheten til våre kunder, medeiere og ansatte. Derfor blir varene levert utenfor huset ditt, du får en melding når de er levert.