Coop Nordland

Extra vinner av VGs matbørs!

Image 


Hurra!

Vi er stolte av å fortelle at Extra er vinneren av VGs store matbørs. Se matbørsen her.

Aldri før har tilbakemeldingene fra kundene vært bedre, og da VG nylig kåret landets billigste dagligvarekjede gikk Extra helt til topps.
 

- Det viktigste for oss er at kundene, som også eier oss, er fornøyde og kommer tilbake til butikken. Derfor jubler vi over at kundetilfredsheten aldri har vært høyere, samtidig som det forplikter oss til å fortsatt levere, sier Trygve Johansen, butikksjef på Extra Mørkved.
 

Da analyseselskapet Nielsen i begynnelsen av oktober offentliggjorde utviklingen i markedsandeler i dagligvaremarkedet, kom Extra best ut med en økning på 0,5 prosentpoeng til 13 prosent markedsandel så langt i år.

- Vi er fortsatt lillebroren i bransjen, men med den farten vi har nå kommer Extra til å bli vekstvinner for hele 2018. Det er takket være våre flotte kunder og ekstremt dyktige ansatte, sier Lars Arve Jakobsen, administrerende direktør i Coop Nordland.

I de løpende målingene av Extra-kundenes tilfredshet, er det i desember, mai, august og september kundene har vært aller mest fornøyd med sin butikk.

- Vi får de aller best tilbakemeldingene når det er mest hektisk og høyest trykk i butikk. Det gjør meg utrolig stolt og viser hvilken enorm innsats våre ansatte legger ned for å skape gode handleopplevelser, sier Trygve Johansen på Mørkved.