Coop Nordland

Extra Stormyra

Image

29. juni åpner Coop Extra på Stormyra dørene. Det nye tilskuddet til dagligvarebransjen i Bodø får en salgsflate på rundt 1000 kvadratmeter, og åpner i lokalene som tidligere huset Rema 1000. 
 

Større butikk

– Det er fullt kjør i lokalene nå, sier direktør i Coop Nordland, Lars Arve Jakobsen, med henvisning til byggearbeidet som pågår om dagen. 

– Butikken får en ideell størrelse for Extra-konseptet, der tanken er lave priser og stort utvalg. Den vil bli topp moderne når det gjelder inventar og tekniske løsninger og vil fremstår større enn butikken som var der før, sier han. 
 

– Blir det ikke kannibalisme, når dere bygger ny butikk som nærmeste nabo til OBS Hypermarked på City Nord?

– Vi tror det er to konsepter som fyller hverandre ut. Der OBS handler mer om storhandel, vil Extra være mer tilrettelagt for en kjapp handel. Vi vil nok sikkert spise litt av egne butikker, men vi tror det vil gi oss en volumøkning og at vi vil bite enda bedre fra oss mot konkurrentene.

 


Vridd inngang

Det mest iøynefallende grepet som gjøres med Extra-butikken, er å snu inngangen mot City Nord. Dette handler om å utnytte kundestrømmen i området best mulig, sier Coop Nordland-sjefen.

– Vi tror den aksen av dagligvarebutikker som nå ligger på Stormyra, med OBS, Extra og Eurospar, som har en litt annen profil, vil være komplementære konsepter.
 

– Hvor mye investerer dere i butikken?

– Vi bruker seks-sju millioner på butikk og innmat. Det byggtekniske er det huseier som står for.


29. juni åpner Coop Extra Stormyra dørene, og da lover Jakobsen at det blir en aldri så liten markering.
– Vi pleier å lage litt stas rundt det. Å åpne butikker er det artigste vi gjør, sier han.

Artikkel hentet fra bodonu.no