Coop Nordland

Extra Myre tildelt prisen for årets Øksnesbedrift 2019

 Image
Bilde: Fotograf, Trond. K Johansen, Bladet Vesterålen.
Fra venstre: butikksjef Extra Myre, Bente Abelsen og daglig leder ved Myre Kysthotell, Tove Hansen.

Extra Myre tildelt prisen for årets Øksnesbedrift 2019

Jubelen sto i taket sist torsdag hos Extra Myre i Vesterålen. Butikksjef Bente Abelsen mottok da nyheten om at butikken var kåret til årets Øksnesbedrift. Dette i en konkurranse som arrangeres av Øksnes Næringsforening hvor mer enn 89 aktive medlemsbedrifter deltar. 

Utdrag begrunnelse for tildeling: 
Prisen tildeles en bedrift som har vært tilstede over år i Øksnes. Bedriften må ha vist vilje og evne til å utvikle seg og ta samfunnsansvar. Sunn og god drift er et viktig kriterium. Mange i Øksnes har med rette følt et sterkt eierskap til bedriften. Prisen til årets Øksnesbedrift går til en handelsbedrift som har etablert seg i helt topp moderne butikklokaler i Øksnes Handelspark. Ikke nok med det, Handelsparken har kommet i stand som følge av handelsbedriftens ønske om å etablere et helt nytt og banebrytende spennende handelsmiljø i Myre og for Vesterålen. Prisen årets Øksnesbedrift 2019 tildeles Coop Extra Myre, som sammen med Coop Nordland SA og Coop Norge SA har bidratt til å løfte handelsvirksomheten i Øksnes. 

Prisen er et kunstfotografi av Per Martin Jæger. Per Martin har som kjent forkjærlighet for Nordnorsk natur og naturfenomen. Dette fotografiet har motiver av Norges nasjonalfjell Stetinden. 

Vi i Coop Nordland er veldig takknemlig for å motta denne prisen. En pris som viser at befolkningen i Øksnes verdsetter vår satsning. Gjennom oppbyggingen av Øksnes handelspark har vi videreført vår filosofi om å reinvestere lokal kapital i ny verdiskapning. Vi er særlig stolte over at vi bidrar til vekst og utvikling i kommunen. Og kanskje mest av alt er vi stolte over våre dyktige medarbeidere på Myre som nå viderefører en tradisjonsrik virksomhet inn i en ny tid, sier administrerende direktør i Coop Nordland - Lars Arve Jakobsen.