Coop Nordland

Coop Smak forskjellen

Image

 

Coop Smak forskjellen er Coops nye serie med produkter av aller høyeste kvalitet. Hvert enkelt produkt er nøye utvalgt på bakgrunn av definerte kriterier som råvarekvalitet, opprinnelse, bearbeidingsprosess og kvaliteten på sluttproduktet.
 

Bredt utvalg

Mer enn 20 nye smaksopplevelser venter, og flere vil komme til etter hvert. Blant nyhetene er tre steinbakte brød fra Goman Bakeriet. Eksklusive og unike produkter innenfor internasjonal spekemat, ost og ostetilbehør, frukt og grønt, og sjømat kommer også i Coop Smak forskjellen.

 

Smakebiter

Et eksempel fra den nye serien unike produkter er den spanske originalskinken serrano, som gjennom tørrsalting, luft­tørking og ett års lagring blir ekstra mør og rik på smak. Et annet eksempel er røkt laks av loin, som deles på langs før den tørrsaltes og røkes på lav temperatur. Resultatet blir en fyldig røksmak og et fast stykke filet som smelter på tungen.

 

Smak forskjellen hos Coop

Coop Smak forskjellen kan kjøpes hos Coop Mega. Enkelte av produktene kan du også finne i andre av Coops butikker. Her venter mange nye og spennende smaksopplevelser. Se etter Smak forskjellen neste gang du er hos Coop!


Image