Coop Nordland

Coop Prix Vega donerer frukt- og grønt-inntekter til kreftsaken

 

Med en donasjon på 5,2 millioner kroner, var Coop den samarbeidspartneren som ga mest til Rosa sløyfe-aksjonen i 2019. Nå økes innsatsen ved at Coop Prix Vega donerer én prosent av frukt- og grøntsalget i oktober til årets aksjon.

 

Sunt kosthold er en av de viktigste faktorene for å forebygge kreft og Coop Prix Vega ønsker derfor å inspirere folk til å spise mer frukt og grønt.

 

- Vi vet at denne kategorien er en av de viktigste for kundene våre, og vi vil derfra gi de en ekstra god grunn til å handle frukt og grønt i våre butikker.  Det er bra både for kunden og kreftsaken, sier butikksjef Lene Horpestad hos Coop Prix Vega.

 

Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt støtte brystkreftforskning. Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forsking på persontilpasset brystkreft-behandling.

 

Butikksjefen håper frukt- og grøntsalget i oktober når nye høyder.

 

- Folk sitter mye hjemme for tiden, og det kan utfordre ellers gode matvaner. Da er det ekstra hyggelig å se salgsutviklingen hos kundene våre. Å spise frukt og grønnsaker er bra for både kropp og sjel, og kanskje særlig i disse tider, sier Horpestad og viser til butikkens salgsvekst på frukt og grønt på hele 16 prosent hittil i år.

 

Coop Prix har som ambisjon å bli den dagligvarekjeden i Norge som er best på norsk frukt og grønt.

 

- Vi vet at kundene, som også er våre eiere, ønske seg norsk frukt og grønt. Når undersøkelser viser at hele ni av ti nordmenn ønsker seg mat dyrket i Norge, så strekker vi oss langt for å møte de preferansene, sier Horpestad.

 

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:

 

Lene Horpestad, butikksjef i Coop Prix Vega
Mob.nr.: 916 15 996