Coop Nordland

Coop Prix Sulitjelma kåret til Årets kundefavoritt

Under årets store butikksjefmøte for landets Coop Prix-butikker ble Coop Prix Sulitjelma tildelt den prestisjetunge prisen som årets kundefavoritt.

 

- Det tok litt tid før jeg skjønte at det faktisk var vår butikk som ble ropt ut som vinner av prisen Årets kundefavoritt. Jeg ble helt målløs, sier Tonje Setså, butikksjef ved Coop Prix Sulitjelma.

Hver uke sendes det ut spørreskjema til de som handler for over ett visst beløp i Coop Prix sine butikker, der blant annet andelen fornøyde kunder måles. Av alle sammenlignbare Coop Prix-butikker i landet er det Coop Prix Sulitjelma som kan vise til høyest andel fornøyde kunder i 2021.

 

- Det er stor stas at kundene gir oss så gode tilbakemeldinger. Vi er oss selv og forsøker å være imøtekommende og vise at vi ser hver enkelt som handler hos oss. Det er viktig at folk føler seg velkomne når de handler i butikken vår, sier Setså.

 

Butikksjefen sier han deler prisen med alle kollegaene sine i Coop Prix Sulitjelma.

- Dette er en lagseier og teamwork på høyt nivå. Vi er en god gjeng som har jobbet sammen i mange år og utfyller hverandre på en fantastisk måte, sier Setså.

 

 

 

 

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med

Harald Kristiansen
Kommunikasjonssjef
+47 905 99 726 | harald.kristiansen@coop.no