Coop Nordland

Coop Prix Straumen er kåret til regionens beste butikk

 

Under årets store butikksjefmøte for landets Coop Prix-butikker ble Coop Prix Straumen kåret til regionvinner i midt og nord.

Det deles ut priser for årets butikker i Coop Prix i to kategorier; butikker med omsetning på over 30 millioner kroner og butikker med omsetning under 30 millioner kroner. Coop Prix Straumen var nominert i førstnevnte kategori, og ble ropt opp som regionvinner i midt og nord.
 

– Jeg ble helt målløs da jeg fikk beskjeden om at vi var kåret til regionsvinner. Det er en fantastisk følelse å vinne denne prisen, og det gjør oss enda mer motiverte til å fortsette den gode jobben og stå på for kundene våre, sier Aina Simone Timonen, butikksjef i Coop Prix Straumen.

Prisen som regionvinner tildeles den Coop Prix-butikken med best nøkkeltall i 2018 i sin region. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. Coop Prix Straumen scorer godt over kjedesnittet på disse nøkkeltallene.

– Dette er en lagseier og teamwork på høyt nivå. Vi er en god gjeng som har jobbet sammen i flere år og utfyller hverandre på en fantastisk måte, sier Timonen.

Coop Prix Straumen åpnet i november 2016, og ble i 2018 nominert til dagligvarebransjens prestisjetunge pris Årets Matgledebutikk.

Artikkelen er hentet fra an.no mai 2019