Coop Nordland

Coop Prix Saltstraumen er kåret til Årets Butikk!

Coop Prix Saltstraumen er kåret til Årets Butikk!

Nylig gjennomførte Coop Prix et digitalt butikksjefmøte, der årets beste butikker ble kåret. Coop Prix Saltstraumen stakk av med den mest prestisjetunge prisen av dem alle, Årets Butikk 2019!

 

Butikksjefer og andre ansatte i Coop Prix var sist uke benket foran PC-ene sine for å følge kjedens digitale butikksjefsmøte. Egentlig skulle alle samles til konferanse, men grunnet koronaviruset og smittevernhensyn blir møtet gjennomført digitalt.

På møtet ble det delt ut priser for Årets butikk i Coop Prix i to kategorier; butikker med omsetning på under 25 millioner kroner og butikker med omsetning over 25 millioner kroner. Coop Prix Saltstraumen er vinner av sistnevnte kategori.

- Vi hadde satt oss som mål å bli nominert, og vi har jobbet knallhardt gjennom hele året med nøkkeltallene, og så vinner vi. Det er helt vanvittig, sier Terje Hansen som er butikksjef for totalt 14 ansatte

Kriteriene for Årets butikk er blant annet omsetningsvekst og tilbakemeldinger fra kundene på kundemålinger Coop sender ut.


- Denne prisen har de ansatte virkelig fortjent. Det er en fantastisk gjeng som legger all energi i jobben sin. Det gir fornøyde kunder, som tross alt er de som eier oss, og det gir gode resultater, sier Hansen.

Takker kundene

Hansen setter stor pris på at både fastboende og alle turistene som er innom er flinke til å bruke butikken.

- Vi har mange gode stamkunder blant både fastboende og hyttefolk. Vi hadde ikke klart å ha den omsetningen vi har hadde det ikke vært for at kundene er så flinke til å bruke butikken. Jeg vil derfor få takke alle kundene våre, og si at vi setter stor pris på alle sammen, sier Hansen.

Lars Arve Jakobsen er administrerende direktør i Coop Nordland som eier butikken. Han er svært stolt over teamet i Saltstraumen, og hva de sammen nå har oppnådd.

- Coop Prix i Saltstraumen er en meget bra butikk, med dyktige, hyggelige og kompetente ansatte. Det betyr mye for hele Coop Nordland med slike seire, det er til stor inspirasjon og jeg gleder meg stort på de ansattes vegne, sier han.

For mer informasjon, vennligst ta kontakt med:

Terje Hansen, butikksjef i Coop Prix Saltstraumen
Mob.nr.: 918 98 636