Coop Nordland

Coop Prix Bodøsjøen ble "Årets komet"

Årets komet går til butikken med best omsetningsvekst gjennom fjoråret. I tillegg må butikken ha fornøyde kunder, som måles gjennom Coops egen kundeundersøkelse. Coop Prix Bodøsjøen kan skilte med 800 kvadratmeter salgsareal og en forventet omsetning i 2016 på 57 millioner kroner. Butikken har 14 ansatte og eies av Coop Nordland.

– Dette er kjempegøy! I fjor vant vi «Årets butikk» og nå vinner vi jammen «Årets komet»! Dette hadde vi ikke klart uten de fantastiske ansatte og våre fantastiske kunder og medlemmer! Sier Monica Helnes, butikksjef ved Coop Prix Bodøsjøen.

– Butikken har hatt en flott utvikling fra første dag. I dag kan vi konkludere med at beslutning om å etablere en butikk i Bodøsjøen var en riktig, sier administrerende direktør i Coop Nordland Lars Arve Jakobsen. Selv om beliggenheten er god, kommer ikke suksessen av seg selv. Den viktigste årsaken er at vi har fantastiske medarbeidere som setter hensynet til kunder og butikken først.

– Det er en stor glede å gi de aller beste Coop Prix-butikken en ekstra anerkjennelse. Coop Prix Bodøsjøen kan vise til imponerende resultater, og de ansatte skal ha all ære for den jobben de har lagt ned for å skape en så flott butikk for våre kunder og medlemmer, sier Roy Tony Midtdal i Coop Norge Handel.


Image

De ansatte ved Coop Prix Bodøsjøen kunne juble etter å ha blitt årets komet i Coop-kjeden. Foto: Coop Nordland