Coop Nordland

Coop Prix Andenes ble Årets komet!


Image
Årets Komet! Butikksjef Elisabeth Jensen og Coop Prix Andenes har fått tildelt prisen ”Årets komet”.
Foto: Sverre Larsen


- Absolutt uventet, men du verden så gledelig, sier butikksjef Elisabeth Jensen etter at butikken hun leder, Coop Prix Andenes, ble kåret til ”Årets komet” på Coop Prix’ årlige butikksjefsmøte i helgen.

Mer enn 300 Coop Prix-butikksjefer fulgte spent med på lørdagens prisutdeling , høydepunktet på lavpriskjedens årlige butikksjefsamling. Hvert år deles det ut priser til de beste butikkene, og det blir lagt vekt på både økonomiske resultater og kundetilfredshet. Prisen ”Årets komet” går til en ny butikk som gjør det bra, og i år var det Coop Prix Andenes som fikk denne gjeve utmerkelsen.

For tre år siden flyttet Coop Prix Andenes fra et butikklokale på 500 kvadratmeter til et som er dobbelt så stort og mye mer hensiktmessig enn det gamle.
- Dette har ført til en meget pen omsetningsutvikling og vi er nå kommet på plussiden rent driftsmessig, forteller Jensen.
Jensen som har vært butikksjef i fem år, gleder seg stort til å fortelle de ansatte at det de har fått til i butikken har blitt lagt merke til, og at de har fått den ettertraktede prisen.
- Dette er en flott klapp på skuldra til de ansatte. De har gjort en fantastisk jobb, for det er ikke bare, bare å omstille seg fra en liten butikk til et lokale på nesten 1.000 kvadratmeter, en dobling av arealet over natta. Jeg må innrømme at det i dag er mye artigere å drive butikken enn det var før, sier hun.
- Dette skal vi feire, og ikke bare vi ansatte, vi må også markere denne prisen overfor kundene våre, avslutter butikksjefen.