Coop Nordland

Coop Nordland sponser barn og unge inn på Glimt-kamp

Image

Coop Nordland og Bodø/Glimt håper på folkefest i Nordlandshallen 10.februar. Fra venstre: Lars Arve Jakobsen, administrerende direktør, Coop Nordland, Runar Berg, Bodø/Glimt og Monika Moen, personalsjef, Coop Nordland. Foto: Freddy Thoresen, AN

 

Takket være Coop Nordland kan ledelsen i fotballklubben Bodø/Glimt invitere alle under 18 år gratis på kamp når hjemmelaget tar imot Rosenborg til sesongens første treningskamp i Nordlandshallen 10. februar. Coop Nordland vil, i tillegg til å betale billetten for alle barn og unge under 18 år, servere kaffe til alle under kampen. Det vil også bli trukket ut 10 gavekort á kr 500 i pausen.

 

– Vi har lyst til å skape god, gammeldags fotballfest når vi får besøk av selveste Rosenborg. Dette blir Jan Jönssons første kamp som sjef for trønderne på norsk jord. Samtidig har vi en del spennende spillere som skal debutere for Glimt. Det er helt fantastisk at vi nå kan invitere alle under 18 år gratis på denne kampen, sier Runar Berg i Bodø/Glimt til Avisa Nordland.

 

Rosenborg betaler reisen til Bodø av egen lomme. Trønderne ønsker med dette å bidra med sitt til at Bodø/Glimt lykkes med sin økonomiske snuoperasjon. For å svare opp dette, måtte hjemmelaget skaffe seg en hovedsponsor tilkampen. – Vi har aldri vært tungt inne i Bodø/Glimt. Vi ønsker primært å støtte barne- og ungdomsprosjekter. Men vi likte meget godt tanken på å skape en fotballfest akkurat denne gang, sier Lars Arve Jakobsen, administrerende direktør i Coop Nordland.

 

Bodø/Glimt kommer til å ha stand på Coop Obs! Hypermarked fra mandag 31.januar, og ut hele uka. Her vil man kunne treffe både dagens Glimt-spillere og "gamle helter", få gratisbilletter for de som er under 18 år, og kjøpe billetter til en pris av kr 100 for de over 18.

 

Les artikkelen i Avisa Nordland her

 

Ønsker du billetter, klikk her