Coop Nordland

Coop Nordland skal åpne Bodøs råeste Kaffebar!

 Image
Cicilie Solstad Schjølberg, Monika Moen og Daniel Andreassen gleder seg alle til å realisere planene til "Prosjekt S". Foto : Preben Hunstad.


Coop Nordland skal åpne Bodøs råeste Kaffebar!

Våren 2018 åpner vi en splitter ny kaffebar i Sambogården i Bodø. Dette er et prosjekt vi har jobbet lenge med å forme og som betyr mye for oss. Konseptet er langt i fra A4, og det er ikke hverdags for oss i Coop å starte opp kaffebarer. Dette blir stedet for deg som er glad i skikkelig god kaffe og som vil oppleve en spesiell atmosfære. Dette er noe vi tror på og som vi er stolte av å presentere. 

 

Selve esset i "Prosjekt-S" er at vi skal rekruttere byens aller beste og mest motiverte medarbeidere. Det kan være han eller hun som ikke passer helt inn i den tradisjonelle skolen, personer med "hull" i CV-en, eller en som av en eller annen grunn har fått en tøff start på karrieren. Vi ønsker også å åpne opp for lærekandidater med spesiell interesse for barista og kafé faget.

 

Hos oss vil du møte unge mennesker som brenner for faget, som har masse å gi og som fortjener en ny sjanse. Det er ikke CV-en som er i fokus, men personligheten, motivasjonen og "typen". De som velges ut til å bli en del av "Prosjekt-S" er spesiell og unik på sin egen måte. Vi ønsker at Prosjekt-S skal bli et springbrett inn i arbeidslivet, og en arbeidsplass hvor unge mennesker får utviklet seg i trygge og inspirerende omgivelser. Vi i Coop Nordland har et inkluderende verdisett der vi skal ta vare på hverandre, og det ønsker vi vise på en ny og tøff måte.