Coop Nordland

Coop Nordland gir bonus til alle som bruker dette nettet

Image

Satser på gjenbruk.

 

Coop Nordland deler ut gratis handlenett til medlemmer samtidig som Coop introduserer gjenbruksbonus. På den måten håper Coop at handlenettene faktisk blir brukt.

–I Coop er vi opptatt av reelle miljøtiltak. Sannsynligvis ligger det flere tusen nokså ubrukte handlenett i skuffer og skap rundt om i landet. Vi ønsker at de nye handlenettene som kommer denne uken, skal bli brukt, og gir derfor medlemmene 1 krone i gjenbruksbonus når de gjenbruker nettene, sier Lars Arve Jakobsen, administrerende direktør i Coop Nordland.

I første omgang vil gjenbruksbonusen gjelde ut september, men om den blir en suksess kan bonusen bli permanent. Handlenettet får to strekkoder; en for kjøp, og en for gjenbruk. På den måten kan kundene få bonus også i selvskanningskassene. Handlenettene kan brukes i alle Coops butikker.

– I tråd med Coops emballasjestrategi er handlenettene fremstilt av fornybare råvarer. Plasten er laget av sukkerrør, og er det mest miljøvennlige alternativet på markedet i dag. Handlenettene kan gjenvinnes som vanlig plast når de er utslitt, sier Jakobsen.