Coop Nordland

Coop Mega Fauske ble kåret til årets butikk!

 Image

– Dette er en lagseier og teamwork på høyt nivå!

Coop Mega var tirsdag samlet for å gjøre stas på sine egne. Den aller gjeveste prisen gikk til Coop Mega Fauske, som vant prisen som Årets Butikk.

– Nå ble jeg helt målløs. Det er en fantastisk følelse å vinne denne prisen, og det gjør oss enda mer motiverte til å fortsette den gode jobben og stå på for kundene våre, sier Barbro Salemonsen-Kvæl, butikksjef i Coop Mega Fauske.

I konkurranse med 74 andre Coop Mega-butikker over hele landet ble Coop Mega Fauske kåret til Årets Butikk. Prisen tildeles den Coop Mega-butikken med best nøkkeltall i 2018. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. Coop Mega Fauske scorer godt over kjedesnittet på disse nøkkeltallene.

– Dette er en lagseier og teamwork på høyt nivå. Vi er en god gjeng som har jobbet sammen i mange år, og vi har et godt arbeidsmiljø med mye latter og godt humør, sier Salemonsen-Kvæl.

 

Kundetilfredshet er et av kriteriene som legges til grunn for utmerkelsen, og butikksjefen vil også få takke kundene for prisen.

– Vi har mange stamkunder som har fulgt oss i alle år. Coop er eid av kundene, og det er kundene vi er her for. Vi forsøker å sette kunden først i alt vi gjør, og vi jobber mye med å skape gode kundeopplevelser i butikken, sier Salemonsen-Kvæl. 

– At vår egen Mega på Fauske går til topps i konkurranse med så mange gode butikker er en enorm prestasjon, sier direktør i Coop Nordland, Lars Arve Jakobsen. - Vi er selvsagt stolte av butikken, men først og fremst over å ha så fantastiske ansatte i våre rekker. Dette er medarbeidere som jobber med hjertet for bedriften. Coop Mega Fauske leverer alltid 100 prosent og framstår som en stor inspirasjon for resten av butikkene våre. 

Se hele saken her.