Coop Nordland

Coop Extra Mørkved har åpnet!

Forrige
  Image

  Butikksjef Trygve Johansen (foran) sammen med de ansatte på Coop Extra Mørkved er klar til åpning på morgenen torsdag 2.september.

  Image
  Adm dir Lars Arve Jakobsen foretar den offisielle åpningen
  Image
  Det var kø lenge før dørene åpnet
  Image
  Det tok litt tid å komme seg inn i butikken på begynnelsen av dagen
  Image
  Utdeling av kaffe og kaker
  Image
  Lange køer i kassaområdet
  Image
   
  Image
  De ansatte delte ut roser til kundene
  Image
   
  Image
  Like billig.. og dobbelt så stort utvalg

Neste

 

Trykk på pilene for å bla i bildene

 

Like billig... og dobbelt så stort utvalg!!

 

Mange hundre mennesker tok turen til Mørkved da den nye Coop Extra åpnet der kl 10 i dag. Gamle Mega Mørkved er erstattet med Coops nyeste lavpriskonsept: Coop Extra. Butikken er bygget om og omprofilert, og framstår både som større og mer moderne. Lenge før åpningen kl 10 hadde mange mennesker stilt seg i kø utenfor for å ta nybutikken i nærmere øyesyn, og benytte seg av de svært fordelaktige åpningstilbudene.

 

Etter at adm dir i Coop Sambo, Lars Arve Jakobsen, sammen med kjededirektør i Coop Extra, Håvard Jensen, hadde foretatt den offisielle åpningen, ble dørene åpnet og kundene flommet inn. En periode var det til og med ventetid på handlevogner. Til tross for mye kø og venting var tilbakemeldingen fra kundene overveldende positiv, det var kun godord å høste om nybutikken. I tillegg til en rekke aktiviteter utenfor butikken, kunne man slå ihjel ventetiden med kaffedrikking og kakespising inne ved kassaområdet, der også godteri og reklamemateriell ble delt ut.

 

Image

Fra venstre: adm dir i Coop Sambo, Lars Arve Jakobsen, drifts og org sjef Åke Stifjell, og leder i krets 1, Per Chr Størkersen.

 

 

 

Butikksjef Trygve Johansen tar et siste overblikk før dørene åpnes

Image