Coop Nordland

Coop Extra Mørkved åpner 2. september

Image

 

 

reklame Coop Extra Mørkved

 

Det er Coop Mega Mørkved som i disse dager skal omprofileres til et helt nytt dagligvarekonsept i Bodø, Coop Extra. Butikken på Mørkved har den siste tiden vært under en betydelig ombygging, og torsdag 2. september er det klart til åpning av Coop Extra Mørkved.

 

Coop Extra er en ny lavpriskjede innen dagligvare med mer enn 5500 varer til extra lave priser.

 

Vi kan holde lave priser fordi:
Coop er Nordens største dagligvareaktør og gjør store innkjøp til laveste pris. Du plukker alle varene selv og vi kan holde kostnadene nede.

Stort utvalg ferskvarer
Vi kan friste med et stort og spennende utvalg ferskvarer fra vår kjøtt- og fiskedisk. I tillegg har vi en delikat og fristende frukt og grønt avdeling som er verdt et besøk.

 

Godt utvalg faghandelsvarer
Vi har et bredt og variert utvalg faghandelsvarer innen hus og hjem, underholdning, leker, elektrisk, sport og fritid, verktøy, tekstil mm til extra lave priser. Her kan du gjøre gode partikjøp!

 

Medlemmer får kjøpeutbytte
Som medlem i Coop Sambo får du kjøpeutbytte på alt du handler hos oss. Jo mer du handler, desto større kjøpeutbytte får du.

 

Norges eneste svanemerkede dagligvarekjede
Vi er opptatt av miljøvennlig drift og for deg som kunde har vi et godt utvalg miljøvennlige og økologiske varer. Vi tilbyr miljøvennlige handlebager og har miljøstasjon i butikken for å gjøre det lettere for deg å ta vare på miljøet. Vi har redusert energiforbruket, kildesorterer fra egen drift, stiller miljøkrav ved innkjøp og benytter miljøvennlige rengjøringsmidler.

 

Lønnsomt for oss. Lønnsomt for deg. Lønnsomt for miljøet.

 

Image