Coop Nordland

Bodø har Norges beste Coop Obs! Hypermarked


Image

Coop Obs! Bodø er kåret til årets hypermarked 2012. Fornøyde kunder, god service og høy omsetning bringer butikken til topps i Coop-kjedens egen kåring.


 

– I 2012 økte Coop Obs! Hypermarked Bodø omsetningen på dagligvarer med over 14 prosent, sammenlignet med 2011. Den totale omsetningen har økt kraftig hvert år siden butikken ble etablert i 2010, og i fjor omsatte butikken for nesten 243 millioner. De har vokst raskt og på kort tid fått mange lojale og fornøyde kunder, sier Knut Wellerop, kjededisponent i Coop Obs!.

Scorer høyt på mange områder
Det er ikke bare omsetningstall som spiller inn når Coop Obs! hvert år kårer årets beste butikk. Også kundetilfredshet, service og drift generelt er blant faktorene som spiller inn.
– Coop Obs! Hypermarked Bodø utmerker seg ved å prestere godt på alle disse områdene. Dette er en butikk som leverer godt håndverk hver eneste dag, og som stadig tiltrekker seg nye kunder, sier Wellerop.

Størst på dagligvarer og fritid
Coop Obs Stormarkedssjef i Nordland, Thor Christian Larsen ved Coop Obs! er svært fornøyd med at butikken i Bodø går helt til topps blant Coop Obs-butikkene. Han gir mye av æren til engasjerte ansatte.
– Vi har dyktige salgsledere ved alle avdelingene i butikken, og flotte medarbeidere som gjør hverdagen hyggelig for både kunder og kolleger, sier han.
Larsen kan konstatere at Coop Obs! Hypermarked Bodø i dag er den største aktøren på både dagligvarer og sport- og fritidsartikler i Bodø.
– Vårt mål er å være den klart beste butikken i Bodø og omegn, og dette er noe vi jobber hardt for hver eneste dag, sier han.

Nummer to i kåringen ble Coop Obs! Hypermarked Steinkjer, mens Coop Obs! Hypermarked Bryne ble nummer tre.

Image
Knut Wellerop, kjededisponent i Coop Obs, deler ut prisen til stormarkedsjef Thor Chr Larsen.


Om Coop Obs! Store butikker og romslige midtganger med god plass i tillegg til stor og gratis parkering gjør det enkelt når hele familien skal på handletur. Et stort utvalg dagligvare og faghandelsvarer kombinert med et ekstra fokus på produkter for de minste i familien og de vi er aller mest glad i. Dette gjør det mulig å handle alt i en handlevogn, i en kasse og under samme tak. Enkelt, raskt og billig.