Coop Nordland

Arctic Race of Norway

På  lørdag den 17. august gikk turen til Vesterålen og Sortland under Arctic Race of Norway. Der hadde Coop Mega frokostservering for alle som møtte opp til den tredje etappen av Artic Race of Norway. 

Tidlig lørdag morgen kunne alle som ønsket det komme å spise frokost sammen med Coop Mega Sortland på torget. Der ble det servert nybakt brød fra Bakehuset Lofoten, med eggerøre, laks, skinke og masse annet deilig pålegg. Nesten 2000 møtte opp til frokostfesten. 


Nytt konsept fra ferskvaren

Coop Mega sin butikk på Sortland har startet et nytt konsept som ble vist frem under dagens frokost. Butikken produserer egne salater, og i dag sto rekesalat, skinkesalat, itaeliensk salat og druesalat på menyen. 

 

- I dag har vi inviter hele Vesterålen på en felles frokost her på torget. Vi har hatt masse folk på besøk som har kost seg med deilig mat i det fine været, sa en smørblid Tom Sagnes, driftsleder i Coop Nordland. 

 

Frokosten bar preg av nordnorske leverandører med eggerøre fra Vesterålsegg, fiskekaker og røykalaks fra Lofoten og boller og brød fra Bakehuset Lofoten. 

 

Vesterålen skinte i sola

Solen strålte lørdag, og viste Vesterålen fra sin aller beste side. Stemningen var upåklagelig, og det myldret av folk rundt de lokale Coop-butikkene langs Arctic Race of Norway-løypa. Her fikk folket servert gratis grillmat og drikke. 

 

- At etappen avsluttes på Storheia er bare toppen av kransekaka, sier medlems- og kommunikasjonsdirektør Marit Hemmingsen fra Coop Nord. 

Artikkelen er hentet fra Nordlys.
Image
Truls Bang, butikksjef Mega Sortland